Je camper waterpas zetten is erg belangrijk. Maar kun je dit het beste doen met aan app via je smartphone of met een fysieke waterpas?

Camper waterpas zetten met een app of waterpas?

Hoe kun je het beste je camper waterpas zetten? Met een app of een fysieke waterpas? Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur, maar beide opties hebben hun voor- en nadelen. Een app op je mobiele telefoon is handig omdat je het altijd bij de hand hebt en het vaak meerdere functionaliteiten biedt, waaronder de mogelijkheid om zowel de voor-achter als zijwaartse helling te meten. Het nadeel is dat je telefoon mogelijk niet volledig nauwkeurig is, en je moet ervoor zorgen dat de app correct is gekalibreerd.

Uiteindelijk komt het neer op jouw persoonlijke voorkeur en gemak. Als je gewend bent aan het gebruik van een app en vertrouwt op de nauwkeurigheid ervan, kan dat een handige keuze zijn.

Als je echter de voorkeur geeft aan eenvoud en directe aflezing, kan een fysieke waterpas de beste optie zijn. Het kan ook handig zijn om beide bij de hand te hebben voor het geval dat. 

Ook interessant: