Ontdek handige en leuke gadgets voor de Fiat Ducato buscamper. Bekijk het overzicht en doe er je voordeel mee.

De leukste Fiat Ducato buscamper gadgets

Regelmatig komen we op internet handige, slimme en leuke gadgets tegen voor je Fiat Ducato buscamper. Doe er je voordeel mee! Deze blogpost wordt regelmatig aangevuld. 

Fiat Ducato rubberen vloermat

Maak je reis comfortabeler met antislip automatten voor alle weersomstandigheden. Beschermt optimaal tegen vuil.  

  • Perfect aangepast voor Fiat DUCATO III vanaf 2006, Citroen JUMPER II vanaf 2006, Peugeot BOXER II / III 2006-2014, 2014 3-persoons versie Dankzij lasermeettechnologie Hoogwaardige antislipmat auto is een must voor uw autotoebehoren
  • Maximale bescherming – de omgekeerde driedimensionale, 3 cm hoge randen van de autokrabber zijn verstijfd, zodat ze ook na jarenlang gebruik niet vervormen.
  • Wij geven om het milieu de rubber automatten zijn gemaakt van gecertificeerde materialen die veilig zijn voor gezondheid en milieu – het materiaal is recycleerbaar.
  • Bestand materiaal – Behoudt zijn elasticiteit en veerkracht van -40 graden C tot +80 graden C. Automatten zijn ook chemisch, UV- en slijtvast.
  • Zorg voor uw auto – Kies een set rubberen automatten van de hoogste kwaliteit (inclusief bevestigingssysteem) en een autoaccessoire (autoparfum) op maat.
Bekijk de Fiat Ducato rubberen vloermat
fiat ducato vloermat

Fiat Ducato Climair windscherm

ClimAir zijwindschermen worden geleverd als complete set bestaande uit 2 schermen voor de voorportieren (rechts & links) met originele modelspecifieke pasvorm voor de fiat ducato (bestelbus). 

Zijwindschermen, ook wel portierschermen of raamspoilers genoemd, zorgen ervoor dat wind, regen en/of sneeuw buiten de auto blijft als u rijdt met de ruiten van uw voorportieren gedeeltelijk open.

De aerodynamische vormgeving zorgt naast een elegante en sportieve uitstraling ook voor een reductie van hinderlijk windgeruis door rijwind. Door een natuurlijke luchtcirculatie die in de auto ontstaat, zijn beslagen ramen verleden tijd en kunt u langer zonder airco rijden; ideaal voor mensen die snel last hebben van de airco en het heeft tevens een gunstig effect op het brandstofverbruik. 

Er is een bijkomend voordeel voor rokers, aangezien de rook uit de auto wordt gezogen.

Bekijk de Fiat Ducato Climair windschermen

Fiat Ducato zijspiegel richtingaanwijzers

  • Fiat Ducato LED-richtingaanwijzer led-zijmarkeringsindicatielampje is gemaakt van 3014SMD high power Amber led-chips; 4 keer helderder dan de reflectorindicator repeaterlamp.
  • Deze  led-zijmarkeringslampjes geven je een frisse nieuwe look op je Ducato. Ze zijn het meest effectief wanneer uw auto passeert, wordt gepasseerd of zich voorbereidt om een rijstrook te veranderen.
  • Vervang eenvoudig je standaard zijindicatielampjes. Gemakkelijk en veiligheid om direct te installeren.  Geen gedoe. Plug-and-play installatie, koppel gewoon de oude gloeilamp los en plaats de nieuwe automotive LEIDENE zijaanzicht
  • Verpakt per 2 stuks
Bekijk de zijspiegel richtingaanwijzers

Ook interessant: